Les grans àrees comercials nacionals descobriran el rebost provincial en la Fira Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor | Diputación de Castellón

Contenido principal | Contingut principal
Facebook Youtube Flickr Twitter           
135 identitats, una província única

Les grans àrees comercials nacionals descobriran el rebost provincial en la Fira Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor

14 d’octubre. A falta de tres dies perquè les instal·lacions de Gasma òbriguen les seues portes per a la primera edició de la Fira Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor, desenes de professionals del sector de l’alimentació ja han confirmat la seua participació. És el cas, sense anar més lluny, de diversos representants de grans centres comercials del país que dilluns que ve descobriran de primera mà l’excel·lència i varietat de productes que ofereix la nostra província i que s’engloben sota el paraigua de la marca ideada per la Diputació, Castelló Ruta de Sabor.

Quan encara roman obert el termini d’inscripció per a conéixer en directe el major rebost de productes de tota la província, ja són quasi un centenar les confirmacions que convertiran el Campus de Gastronomia i Management Culinari de la Mediterrània de Gasma en un espai de creixement empresarial per als 35 productors de la província que formaran part de la iniciativa. Així, a més de representants de grans hipermercats nacionals, en la jornada participaran botigues especialitzades, agències de viatge, distribuïdors, hotels, restaurants.

El diputat responsable de Castelló Ruta de Sabor, Pablo Roig, ha significat el nombre de participants i la seua varietat “ja que componen un mosaic d’oportunitats per a tots els presents”. “Per un costat -ha explicat Roig- els productors locals podran presentar els seus productes entre professionals del comerç, la distribució i la restauració que, al seu torn, es beneficiaran d’una varietat de productes marcada per la qualitat i el valor afegit que ofereix la proximitat”.

Aposta per un sector clau

En aquest sentit, Roig ha destacat que la I Fira Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor servirà per a acostar “les exquisitats culinàries que ens brinda aquest rebost de la Mediterrània que és la província de Castelló a cada vegada més paladars a través de nous canals de distribució”. Posar en contacte la producció amb professionals del sector alimentari que poden distribuir els seus productes és una manera de potenciar un sector “estratègic en el desenvolupament i creixement de la nostra província, amb especial rellevància a la zona de l’interior”.

La província de Castelló és una terra d’oportunitats i ho és també gràcies al seu patrimoni gastronòmic. Els seus sabors, des de la mar a la muntanya, conformen una nevera única que entre tots hem de valorar perquè són una eina útil per a la creació d’ocupació i el desenvolupament territorial”

Imprimir Imprimir