El delegat del Govern es compromet amb Moliner a acurtar els terminis de les obres i a buscar altres mesures addicionals en la A-7 | Diputación de Castellón

Contenido principal | Contingut principal
Facebook Youtube Flickr Twitter           
135 identitats, una província única

El delegat del Govern es compromet amb Moliner a acurtar els terminis de les obres i a buscar altres mesures addicionals en la A-7

17 d’octubre. El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, s’ha reunit aquest migdia amb el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, per a analitzar l’avanç de les obres que el Ministeri de Foment té en marxa per a millorar les comunicacions a la província de Castelló.

Durant la reunió s’ha abordat la situació del Corredor Mediterrani i la reposició de les proximitats de Renfe, les obres de millora del paviment de la A-7, el pont del barranc de la Bóta i la ràpida adjudicació de les obres del Port de Querol.

Moliner ha traslladat a Moragues, durant la trobada que han mantingut durant més de dues hores, la necessitat de coordinar aquestos treballs amb mesures per a pal·liar les molèsties que puguen generar en les persones usuàries, com succeeix en el cas de les obres per a millorar la seguretat en l’autovia A-7. En aquesta línia, el delegat del Govern s’ha compromés amb el president del Govern provincial a acurtar els terminis d’execució de les obres i a buscar altres mesures addicionals per a millorar els temps de desplaçament de les persones usuàries del tram en què actualment està treballant el Ministeri de Foment.

Aquestes obres són importantíssimes per a la província de Castelló, però també som plenament conscients de les molèsties que s’estan produint. Hem parlat per a trobar fórmules que minimitzen aquestes molèsties i que es prenguen les mesures adequades”, ha destacat Javier Moliner. Entre elles també li ha traslladat la possibilitat que es puga alliberar un tram de l’AP-7 mentres duren els treballs, tal com demà dimarts s’aprovarà en el Ple de la Diputació de Castelló.

El delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, ha recordat la important inversió que el Ministeri de Foment està realitzant a la província amb actuacions com el corredor del qual està executat ja el 95% de l’obra, ara les obres de millora de la A-7 amb una inversió de 3,5 milions d’euros o la remodelació del pont del barranc de la Bóta que s’està executant en temps rècord”, a més ha afegit que “molt prompte es reposaran els serveis de la línia de rodalia entre Castelló i València, alhora que s’adjudicaran les obres del port de Querol”.

Moragues ha explicat avui que, “a Castelló, el Govern i Diputació estan fent obres, mentres a altres administracions encara se les espera”, alhora ha dit que “des del Govern estem tractant de minimitzar el seu impacte, però si no es feren no hi hauria res a minimitzar”.

 

Imprimir Imprimir